Nionde Bokstaven I Grekiska Alfabetet : 2 - Ι) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet.

Bokstaven k ligger på tolfte plats. Bokstaven z ligger på nionde plats. Det grekiska alfabetet är ursprunget till de latinska och kyrilliska alfabeten. Till den latinska bokstaven x, snarare än xi) och psi ljudvärdet /kʰ/. Marked with an alpha, first letter of the greek alphabet.

Vill du få tillgång till hela artikeln? Ioylios Juli I Grekland Grekland All Exclusive
Ioylios Juli I Grekland Grekland All Exclusive from i2.wp.com
Tet(ט) är den nionde bokstaven i det hebreiska . Ι) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet. Så kallas det på modern grekisk, medan det klassiskt erkändes som alfa. Alfa, första bokstaven i det grekiska alfabetet. Det grekiska alfabetet är ursprunget till de latinska och kyrilliska alfabeten. Brevet och vi har på tionde plats. Den tjugonde bokstaven i det grekiska alfabetet är υ,υ, som i ipsilon. Till den latinska bokstaven x, snarare än xi) och psi ljudvärdet /kʰ/.

Bokstaven y ligger på elfte plats.

Till den latinska bokstaven x, snarare än xi) och psi ljudvärdet /kʰ/. Bokstaven z ligger på nionde plats. Marked with an alpha, first letter of the greek alphabet. Den tjugonde bokstaven i det grekiska alfabetet är υ,υ, som i ipsilon. Bokstaven y ligger på elfte plats. Så kallas det på modern grekisk, medan det klassiskt erkändes som alfa. Eʹta (ēʹta), η, η, den sjunde bokstaven i det grekiska alfabetet. Bokstaven k ligger på tolfte plats. Den grekiska bokstaven δ uttalas som engelskans the. Alfa, första bokstaven i det grekiska alfabetet. Till a den första bokstaven i alfabetet är vad vi känner till alfa. Ι) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet. Vill du få tillgång till hela artikeln?

Den grekiska bokstaven x uttalas som i schampo. Bokstaven z ligger på nionde plats. Den grekiska bokstaven δ uttalas som engelskans the. Bokstaven y ligger på elfte plats. Vill du få tillgång till hela artikeln?

Till den latinska bokstaven x, snarare än xi) och psi ljudvärdet /kʰ/. 9789152633984 By Smakprov Media Ab Issuu
9789152633984 By Smakprov Media Ab Issuu from image.isu.pub
Den tjugonde bokstaven i det grekiska alfabetet är υ,υ, som i ipsilon. Bokstaven z ligger på nionde plats. Till den latinska bokstaven x, snarare än xi) och psi ljudvärdet /kʰ/. Jota eller iota (nygrekiska ιώτα, ióta, eller γιώτα, gióta, av klassisk grekiska ἰῶτα) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet. Till a den första bokstaven i alfabetet är vad vi känner till alfa. Den grekiska bokstaven x uttalas som i schampo. Det grekiska alfabetet är ursprunget till de latinska och kyrilliska alfabeten. Tet(ט) är den nionde bokstaven i det hebreiska .

Till den latinska bokstaven x, snarare än xi) och psi ljudvärdet /kʰ/.

Ι) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet. Vill du få tillgång till hela artikeln? Till a den första bokstaven i alfabetet är vad vi känner till alfa. Dagens ord är υιός (jos), som betyder son. Det grekiska alfabetet är ursprunget till de latinska och kyrilliska alfabeten. Bokstaven y ligger på elfte plats. Eʹta (ēʹta), η, η, den sjunde bokstaven i det grekiska alfabetet. Den grekiska bokstaven x uttalas som i schampo. Brevet och vi har på tionde plats. Bokstaven z ligger på nionde plats. Jota eller iota (nygrekiska ιώτα, ióta, eller γιώτα, gióta, av klassisk grekiska ἰῶτα) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet. Så kallas det på modern grekisk, medan det klassiskt erkändes som alfa. Den tjugonde bokstaven i det grekiska alfabetet är υ,υ, som i ipsilon.

Den grekiska bokstaven x uttalas som i schampo. Så kallas det på modern grekisk, medan det klassiskt erkändes som alfa. Den tjugonde bokstaven i det grekiska alfabetet är υ,υ, som i ipsilon. Eʹta (ēʹta), η, η, den sjunde bokstaven i det grekiska alfabetet. Ι) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet.

Den grekiska bokstaven x uttalas som i schampo. Theta Owlapps
Theta Owlapps from upload.wikimedia.org
Eʹta (ēʹta), η, η, den sjunde bokstaven i det grekiska alfabetet. Jota eller iota (nygrekiska ιώτα, ióta, eller γιώτα, gióta, av klassisk grekiska ἰῶτα) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet. Bokstaven k ligger på tolfte plats. Bokstaven y ligger på elfte plats. Bokstaven z ligger på nionde plats. Det grekiska alfabetet är ursprunget till de latinska och kyrilliska alfabeten. Dagens ord är υιός (jos), som betyder son. Ι) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet.

Vill du få tillgång till hela artikeln?

Eʹta (ēʹta), η, η, den sjunde bokstaven i det grekiska alfabetet. Brevet och vi har på tionde plats. Bokstaven k ligger på tolfte plats. Den grekiska bokstaven x uttalas som i schampo. Marked with an alpha, first letter of the greek alphabet. Jota eller iota (nygrekiska ιώτα, ióta, eller γιώτα, gióta, av klassisk grekiska ἰῶτα) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet. Vill du få tillgång till hela artikeln? Så kallas det på modern grekisk, medan det klassiskt erkändes som alfa. Dagens ord är υιός (jos), som betyder son. Det grekiska alfabetet är ursprunget till de latinska och kyrilliska alfabeten. Den tjugonde bokstaven i det grekiska alfabetet är υ,υ, som i ipsilon. Till a den första bokstaven i alfabetet är vad vi känner till alfa. Tet(ט) är den nionde bokstaven i det hebreiska .

Nionde Bokstaven I Grekiska Alfabetet : 2 - Ι) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet.. Till den latinska bokstaven x, snarare än xi) och psi ljudvärdet /kʰ/. Marked with an alpha, first letter of the greek alphabet. Så kallas det på modern grekisk, medan det klassiskt erkändes som alfa. Tet(ט) är den nionde bokstaven i det hebreiska . Alfa, första bokstaven i det grekiska alfabetet.

Belum ada Komentar untuk "Nionde Bokstaven I Grekiska Alfabetet : 2 - Ι) är den nionde bokstaven i det grekiska alfabetet."

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel